Nu är Rida Ryggen här! / by Ida Theren

Boken har kommit från tryckeriet och skickats ut till alla som förbeställt. Vill du ha boken innan jul har du fortfarande en chans om du beställer så snart det går!

Vi har fått många fina recensioner hittills. Här kommer några:

"Jag tror min femtonmånaders älskar din bok. Jag fick inte ens läsa igenom den innan hon skulle sitta och hålla den, och jag vet inte hur många gånger hon har velat läsa den sedan dess. Vanligtvis verkar nya böcker behöva lite tid för att bli intressanta, men denna var något helt annat."

"Fick också boken idag, helt underbar, en sån speciell bok som passar oss perfekt, så skönt med en bok utan pekpinnar och annat trams. Den kändes helt naturlig och så mysig!  Tack!!"

"Min son älskade boken! Vi låg och läste den medan han tuttade och vi pratade om att så gör vi med. När han såg att barnet satt på pottan "Kissa" och när han såg mysbilderna av närheten så gosade han in sig i mig och sa 'Mm…'"

 

Köp boken här!